SEMSAS Lynx Johan Kategori Wanita Karnival 3x3 IPT UMP 2015

Kuantan, 31 Januari  2015, SEMSAS Lynx telah menyertai Karnival Bola Keranjang 3×3 IPT UMP Edisi 5 yang berlangsung di Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang bagi kategori sekolah. Seramai 36 orang pelajar mewakli SEMSAS Lynx yang terdiri daripada 5 Pasukan Perempuan dan 4 Pasukan Lelaki. Kejohanan ini bermula pada hari sabtu pagi dan berakhir pada hari ahad jam 5.00 petang.  Dengan kemenangan tersebut SEMSAS Lynx telah berjaya membawa pulan Medal, Piala dan wang tunai sebanyak RM 1400. Berikuat adalah keputusan pertandingan:

Ketagori Lelaki
Johan : SMK CHUNG HWA, RAUB