Power Talk 2016

Program Power Talk bersama EXSAS telah berlangsung pada hari Sabtu, 2 April 2016 di dewan Al Khawarizmi dan di pusat sumber SM Sains Sultan Haji Ahmad Shah Kuantan. Program melibatkan pelajar tingkatan 2,3,4 dan 5 pada sesi pagi manakala sesi petang pula melibtkan pelajar tingkatan 5.

Para penceramh terdiri daripada YM Dato' Tg Yusof bin Tg A. Shahruddin- Managing Director, Dayang Enterprise Holding Berhad, YH Dato' Mohd Shukrie bin Mohd Salleh-Group CEO, Pos Malaysia Berhad, YH Dato' Sri Zohari Haji Akob. Ketua Setiusaha Kementerian Kerja Raya Malaysia, Ustaz Zul Ramli Mohamad Razali- Motivational Consultant, Cik Suwaibah Muhammad Nasir-pelari jarak jauh Malaysia, Hj Anuar Salleh- The Malaysian Books of Records for cycling solo, Puan Rohana Ali Badaruddin- President & Ceo Scomi Engineering Berhad dan Cik Nurul Ashiqin Shamsuri- Head of Program, Management Studies UCSI University.

Setinggi-tinggi penghargaan diucapkan kepada para penceramah dan semoga para pelajar dapat memanfaatkan ilmu dan pengalaman yang dikongsikan.